O víkendu nepojedou tramvaje!

0
4192

Od soboty 21. května 2016 od 4 hodin do neděle 22. května 2016 do 23.15 hodin dojde k výluce provozu tramvajových linek č.2 a 4 po celé jejich trase. V uvedenou dobu tedy nebude provozována žádná tramvajová doprava.

Po dobu výluky bude zajištěna na obou linkách náhradní autobusová doprava. 
První spoj náhradní autobusové dopravy za linku č.2 pojede z Mostu, Nádraží v sobotu 21.5.2016 ve 4,41 hodin.
První spoj náhradní autobusové dopravy za linku č.2 pojede z Mostu, Velebudická v sobotu 21.5.2016 ve 4,32 hodin.
První spoj náhradní autobusové dopravy za linku č.2 pojede z Mostu, Dopravní podnik v sobotu 21.5.2016 ve 4,17 hodin.
První spoj náhradní autobusové dopravy za linku č.4 pojede z Mostu, Dopravní podnik v sobotu 21.5.2016 ve 4,02 hodin.
První spoj náhradní autobusové dopravy za linku č.4 pojede z Litvínova, Citadela v sobotu 21.5.2016 ve 4,12 hodin.

Trasa náhradní autobusové dopravy za linku č.2 : 
Autobus za linku č. 2 pojede z Mostu, Rudolická, zastávka linky č.30, dále jede do zastávky linky č.16 Most, TESCO a podél kolejí až do Mostu, zimní stadion, zastávka náhradní autobusové dopravy. Dále zajíždí po tramvajovém pásu do zastávek Most, sportovní hala, Most, obchodní dům PRIOR, Most, 1. náměstí a Most, Čs.mládeže. Poté sjíždí z tramvajového pásu do zastávky Most, Dopravní podnik, (zastávka linky č.31) a dále podél kolejí do Mostu, Severografia (zastávka náhradní dopravy) a do Mostu, Velebudická, kde staví v zastávce linky č.25 v otočce. Zpět jede po stejné trase. Autobusy náhradní dopravy budou označeny číslem linky 2 a cedulí Náhradní autobusová doprava.

Trasa náhradní autobusové dopravy za linku č.4 : 
Autobus za linku č. 4 pojede z Litvínova, Citadela z otočky tramvají ulicí Podkrušnohorská a S. K. Neumanna do zastávky náhradní dopravy Litvínov, stadion, (zastávka Litvínov, U dílen nebude po dobu výluky obsluhována), dále jede Žižkovou ulicí do zastávky Litvínov, Technické služby. V Litvínově, poliklinika staví v zastávce náhradní dopravy a dále zajíždí po tramvajovém pásu do zastávky Litvínov, obchodní dům a poté jede do zastávky Litvínov, nádraží, kde staví ve směru Most v zastávce linky č.13 a ve směru Litvínov, Citadela v náhradní zastávce na autobusovém nádraží (na 1. nástupišti). Dále jede podél kolejí (staví ve všech zastávkách náhradní dopravy) až do Záluží, Chemopetrol, kde staví na hlavním nástupišti při jízdě do Mostu v zastávce linky č.12 a při jízdě do Litvínova v zastávce linky č.28. Ze Záluží, Chemopetrol jede podél kolejí a staví ve všech zastávkách náhradní dopravy až do Mostu, zimní stadion zastávka náhradní autobusové dopravy. Dále zajíždí po tramvajovém pásu do zastávek Most, sportovní hala, Most, obchodní dům PRIOR, Most, 1. náměstí a Most, Čs.mládeže. Poté sjíždí z tramvajového pásu do zastávky Most, Dopravní podnik, (zastávka linky č.31). Zpět jede po stejné trase. Autobusy náhradní dopravy budou označeny číslem linky 4 a cedulí Náhradní autobusová doprava.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!